Logo home   kantoorhulp   data entry   ICTcursus   InDat   werken bij InDat   mijn.indat.nl  

Data entry - invoer van gegevens

Als het snel en nauwkeurig moet

Bij data entry gaat het om het toevoegen van informatie aan digitale bestanden op de computer of internet. Die informatie kan van alles zijn en kan bestaan uit tekst, getallen, afbeeldingen of geluidsopnames, al dan niet in combinatie.

De vorm waarin de informatie beschikbaar is, kan ook divers zijn: op papier, digitaal op bijv. pc, usb, cd, als e-mail of op een website of cloud op internet.

Wanneer het een project betreft dat bovenop de dagelijkse werkzaamheden komt, is het al gauw praktischer het data entry werk uit te besteden aan InDat, het oudste data entry bedrijf van Nederland (sinds 1984).

Als de data entry het beste bij u op kantoor kan plaats vinden, kunt u mensen van InDat als kantoorhulp inhuren, maar vaak biedt het voordelen als u de data entry werkzaamheden bij InDat laat uitvoeren.
   Een paar praktische voordelen als u InDat uw data entry laat doen:
  • U hoeft zich niet bezig te houden met de organisatie van het data entry proces, dat doet InDat
  • U hoeft zich niet te bekommeren over de betrouwbaarheid van de data entry, dat doet InDat
  • Uw eigen capaciteit aan apparatuur, werkplekken en arbeidskrachten wordt niet extra belast
  • Uw gegevens komen veel sneller ter beschikking dan wanneer u zelf de data entry doet
  • InDat is een flexibele organisatie die zich geheel aanpast aan uw organisatie en omstandigheden
  • InDat heeft een vrijwel grenzeloze capaciteit aan datatypisten
  • InDat beschikt over gespecialiseerde typisten, bijvoorbeeld voor transcriptie van opnames en dictaten
Voor het data entry werk maakt InDat zo mogelijk gebruik van in eigen beheer in de loop van 25 jaar steeds verder ontwikkelde invoerprogrammatuur, waardoor de data entry efficiënt en betrouwbaar plaats vindt.
Voor transcriptie van gesprekopnames en dictaten beschikt InDat over een speciaal digitaal invoerprogramma.
Bij gebruik van informatie die digitaal beschikbaar komt, bijv. van internet, kan meestal niet gebruik gemaakt worden van ons eigen invoerprogramma maar wordt gebruikgemaakt van applicaties die daar dan het meest geschikt voor zijn. Vaak betreft het online toevoegen van informatie aan een database via een bij de database behorende interface.
Vermoedelijk is het ook nog eens goedkoper om de data entry door InDat uit te laten voeren dan er zelf mee aan de slag te gaan: basistarief is slechts 0,37 cent/aanslag of €1,50/minuut gespreksopname. Als het werk niet aan de hoeveelheid verwerkte informatie is te relateren, geldt een basisuurtarief van €17,50. Alle bedragen zijn excl btw.
Vooraf maakt InDat een offerte op, waarbij de eindfactuur bijna altijd lager is uitgekomen. U weet vooraf waar u financieel aan toe bent.
Is uw interesse gewekt? Bel of mail ons, of nog beter vraag dan direct een offerte aan       algemene voorwaarden data entry (pdf)