Logo home   kantoorhulp   data entry   ICTcursus   InDat   werken bij InDat   mijn.indat  

De kantoorhulp              

Voor als het werk even teveel wordt of hap-snap aangeleverd wordt              

Een kantoorhulp is bij uitstek de oplossing voor tijdelijke of onregelmatig voorkomende werkzaamheden.
U hebt het vast wel eens bij de hand: er moet meer gebeuren dan op een dag gedaan kan worden. Het kan gaan om steeds terugkerende drukte aan het eind van de maand, een opeenstapeling van administratieve werkjes, tegelijk binnenkomende opdrachten (goed voor de omzet, maar hoe krijgen we het voor elkaar?), een marketingproject, een marktonderzoek, enz. Allemaal situaties waarbij een extra aanslag op uw kantoorcapaciteit wordt gedaan en bepaalde klussen noodgedwongen lang blijven liggen. De eerste gedachte is dan: iemand er bij.

Maar, vaak is die oplossing niet mogelijk. Daarvoor is het extra werk net weer te weinig of duurt te kort om iemand voor in dienst te nemen of om een uitzendkracht voor binnen te halen. Of het werk komt te versnipperd of te onregelmatig binnen.

Een ander probleem kan zijn dat er domweg geen ruimte is om nog een extra werkplek in te richten en verhuizen naar groter er niet in zit. Zeker zzp'ers en kleine bedrijven met maar een paar werknemers, maar ook grote bedrijven zullen bovengenoemde situaties herkennen.
Gelukkig is er wel een oplossing voor deze capaciteitsproblemen: De Kantoorhulp.

De kantoorhulp wordt alleen ingeschakeld op het moment dat er (extra) werk ligt te wachten. De kantoorhulp is maximaal flexibel inzetbaar, soms voor maar een uurtje, soms voor een aantal dagen of weken. Eventueel werkt de kantoorhulp thuis achter zijn (of haar) eigen pc, zodat er geen aparte werkplek voor ingericht of vrij gemaakt hoeft te worden. Maar als er wel een werkplek beschikbaar is, kan de kantoorhulp ook op kantoor komen; wat maar het meest praktische is. Deze maximale flexibiliteit is juridisch alleen te realiseren door de kantoorhulp als vrije werker het werk te laten doen.

lees verder


Ga naar inschrijving via mijn.indat als u overweegt gebruik te maken van de pool vrije werkers.
Direct inschrijven als opdrachtgever. Direct een opdracht plaatsen