Logo home   kantoorhulp   data entry   ICTcursus   InDat   werken bij InDat   mijn.indat.nl  

Hoe komt u aan een kantoorhulp van InDat

Er staan u als u één of meer kantoorhulpen zoekt twee wegen open:
1. contact opnemen met het kantoor van InDat in Groningen of Utrecht
2. inloggen op mijn.indat.nl en online een eigen account aanmaken, projecten opgeven en kantoorhulpen zoeken.

contact opnemen met het kantoor van InDat in Groningen of Utrecht
De klassieke gang van zaken is dat u telefonisch of per mail contact opneemt met InDat met de vraag om één of meer kantoorhulpen. U omschrijft het project of de werkzaamheden waar u mensen voor zoekt en InDat brengt een offerte uit. Als u die accepteert en een overeenkomst voor het detacheren van kantoorhulpen via InDat hebt getekend, gaat InDat in het bestand van vrije werkers op zoek naar de juiste mensen die in aanmerking komen en mailt of belt één of meer van die vrije werkers. Als de vrije werkers zijn gevonden wordt de opdrachtgever gebeld of gemaild met de namen van de vrije werkers en nadere bijzonderheden over begintijd e.d.

Na afloop van het project of bij doorlopende projecten periodiek stuurt InDat de opdrachtgever een factuur voor de door de kantoorhulp gedeclareerde werktijden. De vrije werker wordt per week of per maand of na afloop van het project uitbetaald (wat maar is afgesproken). De vrije werker houdt de werktijden bij op een door InDat verstrekt excelblad, maar registratie op andere wijze, bijv. op papier.

inloggen op mijn.indat.nl en online een eigen account aanmaken, projecten opgeven en kantoorhulpen zoeken.
Opdrachtgevers kunnen zich inschrijven op mijnindat.nl. Het gebruik van mijnindat.nl geeft een snellere koppeling van project en kantoorhulp en een gunstiger tarief.
Mijn.indat.nl bestaat uit verschillende databases: een met alle ingeschreven vrije werkers en kantoorhulpen een met alle opdrachtgevers en een met alle openstaande en lopende projecten.

lees verder


Ga naar inschrijving via mijn.indat.nl als u overweegt gebruik te maken van de pool vrije werkers.