Logo home   kantoorhulp   data entry   ICTcursus   InDat   werken bij InDat   mijn.indat.nl  

Hoe duur is een vrije werker als kantoorhulp?

Als u een vrije werker als kantoorhulp inschakelt, krijgt u een factuur voor de feitelijk gewerkte uren, pauzes langer dan 30 minuten vallen buiten de werktijden. Zoals u bij [de vrije werker] hebt kunnen lezen, kunt u op elk moment een kantoorhulp met het werk laten stoppen en naar huis sturen en weer laten komen als er weer werk is. Maar omgekeerd staat het de vrije werker vrij om het werk al dan niet aan te nemen of te onderbreken. Dit brengt enerzijds een maximale flexibiliteit voor beide partijen met zich mee, maar anderzijds ook onzekerheid voor u als klant (zal de kantoorhulp wel komen en blijven) als voor de vrije werker (hoe lang loopt dit werk door).
Deze beslissingsbevoegdheid van de kantoorhulp die als vrije werker aan de slag is, heeft als consequentie dat er wettelijk geen arbeidsovereen-
komst is (ongeacht wat er is afgesproken) en er ook geen inhoudingen t.b.v. de belastingdienst gedaan kunnen worden. Het financiŽle voordeel is een lager uurtarief dan bij een regulier dienstverband. Zie bij de vrije werker voor alle finesses van het concept Vrije Werker.
Overigens kunt u ook via InDat kantoorhulpen op uitzendbasis inhuren via een samenwerkings-verband met verschillende uitzendorganisaties. U mist dan echter de flexibiliteit van de vrije werker en bent veel duurder uit.
De werktijden worden door u als klant en door de kantoorhulp op een werktijdenformulier bijgehouden en na afloop van de week of afloop van het werkproject doorgegeven aan InDat. U betaalt alleen voor daadwerkelijke werktijden.

lees verder over tarievenGa naar inschrijving via mijn.indat.nl als u overweegt gebruik te maken van de pool vrije werkers.