Logo home   kantoorhulp   data entry   ICTcursus   InDat   werken bij InDat   mijn.indat.nl 

mijn.indat.nl

Hoe gaat het gebruik van mijn.indat.nl in zijn werk?

Voor u als klant
Nadat u als klant een account en wachtwoord hebt aangemaakt, gaat het aanmelden van projecten en daar kandidaten bij zoeken snel.
Via een invulformulier op mijn.indat.nl kunt u alle relevante informatie over een of meer projecten opgeven.
Voor het zoeken in het bestand van kandidaten bestaan drie niveaus van vertrouwelijkheid.
U begint altijd met niveau 1 waarbij u wel in de database van kantoorhulpen kunt zoeken naar kandidaten, maar de nawgegevens blijven voor u verborgen en u kunt de kantoorhulpen niet rechtstreeks benaderen.

Als u niveau 2 krijgt toegewezen, kunt u meer informatie opvragen en wel direct contact opnemen met kantoorhulpen.
Hoe meer er automatisch gebeurt zonder tussenkomst van een InDatmedewerker des meer korting op het basistarief u krijgt.

Bij niveau 3 krijgt u de grootste korting als ook de facturering automatisch verloopt en de betaling er van (vrijwel) per direct plaatsvindt.
mijn.indat.nl onder constructie
Op dit moment is mijn.indat.nl helaas nog niet operationeel en moet u zich nog behelpen met de inschrijving op de oude manier. U komt automatisch in de database van de pool van opdrachtgevers en krijgt daar per omgaande een bevestiging van. Zodra mijn.indat.nl functioneert, wordt de database daar op geïmporteerd.
Tot die tijd kunt u helaas niet zelf zoeken naar kantoorhulpen, maar u krijgt via mail elke 14 dagen een overzicht van de kantoorhulpen bij u in de buurt.
Als u van één of meer kantoorhulpen wilt weten of u die kunt inzetten voor bepaalde werkzaamheden, mail ons dan de persoonsnummers van de desbetreffende kantoorhulpen door met een omschrijving van de werkzaamheden.
Wij zullen nagaan of de desbetreffende personen beschikbaar zijn en of er nadere afspraken gemaakt kunnen worden.Als u zich wilt inschrijven als potentiële opdrachtgever klik hier.
U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen.