Logo home   kantoorhulp   data entry   ICTcursus   InDat   werken bij InDat   mijn.indat.nl    

mijn.indat.nl

Hoe gaat het gebruik van mijn.indat.nl in zijn werk?

Voor u als vrije werker

Voor u zich kan inschrijven voor de pool van vrije werkers is het goed om eerst de tekst door te nemen over het het concept van vrije werker en wat de rechten en plichten van de vrije werker zijn.
Pas als u daar mee in kunt stemmen, kunt u zich op mijn.indat.nl inschrijven als vrije werker.
Eenmaal ingeschreven als vrije werker komt u in principe in aanmerking voor alle data entry projecten en alle projecten als kantoorhulp.
U kunt zelf zoeken of er interessante opdrachten voor u beschikbaar zijn, maar als regel zult u sowieso door InDat of klanten van InDat op de hoogte worden gesteld van een nieuw project waar u voor in aanmerking komt.
Soms gelden daarvoor bepaalde eisen, maar in het algemeen geldt dat wie als eersten reageren met het project aan de slag kunnen.

Gedetailleerde informatie vindt u op mijn.indat.nl, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen.

Op dit moment is mijn.indat.nl helaas nog niet operationeel en moet u zich nog behelpen met de inschrijving op de oude manier.
Na het verzenden van het inschrijfformulier komt uw inschrijving per mail binnen en worden uw gegevens toegevoegd aan de database van de pool van vrije werkers. U krijgt daar binnen één week een bevestiging van.
Zodra mijn.indat.nl functioneert, wordt de database daar op geïmporteerd.
Tot die tijd kunt u helaas niet zelf zoeken naar projecten, maar krijgt u via mail bericht als zich voor u een geschikt project aandient.


Als u zich wilt inschrijven als vrije werker klik dan hier voor het inschrijfformulier.
Als u na de inschrijving het scherm wegklikt komt u hier weer terug.